Voor asielen

VOOR ALLE ASIELEN
Willen jullie net als ’t Knagertje:
– gebruik maken van onze gratis trimdienst op onze locatie (momenteel Oud Ade vanaf 1 juni 2020 Alphen aan den Rijn)

– dat nieuwe eigenaren kunnen deelnemen aan onze informatiemiddag
– gelijk een goed vachtverzorgingspakket verkopen bij het plaatsen van een konijn
(per juni worden deze geleverd met een informatiefolder)
– deelnemen aan een GRATIS TRIMWORKSHOP VOOR ASIELMEDEWERKERS  https://rabbitscompany.nl/…/trimworkshop-asielmedewerkers-…/

Neem dan even contact met ons op via info@rabbitscompany.nl


‘t Knagertje geholpen met de vachtverzorging. 

De vachtverzorging van langharige konijnen, vooral als ze erg geklit of vervilt zijn, is nog niet zo makkelijk. Voor asielen is het door drukte, te weinig personeel of ziekte soms nog eens extra moeilijk om hier tijd voor vrij te maken.

Om die reden deed Stichting knaagdierenopvang Het Knagertje begin deze week een oproep om te vragen of iemand kon helpen bij de vachtverzorging van 7 langharige konijnen. Ik heb gelijk gereageerd en naar aanleiding daarvan hebben ze gisteren ochtend de konijnen gebracht. Inez van Paassen van Kattentrimsalon Quafur en Bernice Muntz van Konijnen Academie – high.five reageerde gelijk dat ze kwamen helpen. Nog meer konijnentrimmers reageerde dat ze graag hadden geholpen, maar het was natuurlijk erg kort dag om nog andere afspraken te verzetten.

De konijnen werden gisterochtend gebracht en met zijn drieën zijn we aan de slag gegaan om alle konijnen te trimmen. Stagiaire Savannah (afgelopen maandag bij ons begonnen) heeft ervoor gezorgd dat allen konijnen een goed plekje kregen met water en een grote berg hooi. Het was een hele klus die een paar uur heeft geduurd, voornamelijk omdat er ook een aantal konijnen flink vervilt waren.

Afspraken met ‘t Knagertje:
– alle langharige konijnen vanuit ’t Knagertje komen iedere 6 weken bij ons langs voor een trimbehandeling.
– eigenaren die een langharige konijn geadopteerd hebben mogen deelnemen aan een gratis informatiemiddag over vachtverzorging (vanaf juni iedere maand op onze nieuwe locatie in Alphen aan den Rijn).