Locatie

Rabbits Company
Zuidzijderweg 23
2374 BV Oud Ade
06-44326122
info@rabbitscompany.nl

De meeste navigatiesystemen geven de route niet correct aan!! Vul daarom het adres van Pannenkoekenboerderij De Hooiberg in  (Ghoybos 1, 2374 BX Oud Ade) en zie onderstaande kaart voor het laatste stuk.

Ligging
Rabbits Company bevindt zich aan de N446 nabij de pannenkoekenboerderij, bij de A4 (afslag 6 Hoogmade / Leiderdorp / Leiden Noord). Dit is wel Oud Ade, gemeente Kaag en Braassem, maar ligt ca. 5 km ten zuiden van de dorpskern van Oud Ade, en dus bij de A4.

Route (auto) vanuit richting Den Haag
Vanaf de A4 => afslag 6 (Hoogmade / Leiderdorp / Leiden Noord => NIET AFSLAG 6A!!) nemen en bovenaan de snelweg A4 over (de N446 richting Leiden Noord / Oud Ade). Bij de rotonde aan de andere kant van de A4 rechtsaf de provinciale weg op rijden. Dan gelijk de afrit naar de Pannenkoekboerderij nemen (vanaf hier is de route hieronder met blauw getekend). Rechts aanhouden en de Zuidzijderweg voor 1,3 kilometer uitrijden en dan bevindt Rabbits Company zich aan de linkerkant. U kunt parkeren op het terrein.

Route (auto) vanuit richting Amsterdam
Vanaf de A4 => afslag 6 (Hoogmade / Leiderdorp / Leiden Noord=> NIET AFSLAG 6A!!) nemen en bovenaan rechtsaf de provinciale weg op rijden. Dan gelijk de afrit naar de Pannenkoekboerderij nemen (vanaf hier is de route hieronder met blauw getekend). Rechts aanhouden en de Zuidzijderweg voor 1,3 kilometer uitrijden en dan bevindt Rabbits Company zich aan de linkerkant. U kunt parkeren op het terrein.

Route (auto) vanuit richting Leiderdorp
Vanaf de Provinciale weg de derde rotonde vanaf de Tulip Inn / McDonald’s een ‘U-turn’ maken, en meteen rechtsaf de afrit naar de Pannenkoekboerderij nemen (vanaf hier is de route hieronder met blauw getekend). Rechts aanhouden en de Zuidzijderweg voor 1,3 kilometer uitrijden en dan bevindt Rabbits Company zich aan de linkerkant. U kunt parkeren op het terrein.

Openbaar Vervoer 

Vanaf Leiden Centraal bus 182 of 56 van Arriva richting Alphen a/d Rijn
Uitstappen bij halte Munnikenbrug in Leiderdorp, vanaf die plek is het nog 14 minuten lopen.
Bel op voorhand even zodat we kunnen bekijken of er mogelijkheden zijn om je even op te halen en/of af te zetten bij de bushalte.

Alleen ter info overnachtingsmogelijkheden in de omgeving 
Op loopafstand:
Ghoyhuys
Zuidzijderweg 8
Oud Ade
Tuynhuys
Zuidzijderweg 6
Oud Ade

In de buurt:
Tulip In

Persant Snoepweg 2
Leiderdorp