Advies

Zowel voor alledaagse vragen als een compleet therapieprogramma op maat, kunt u terecht bij Rabbits Company!

Heeft u vragen over het gedrag van uw huisdier, de beste huisvesting, de beste voeding of verzorging? Wilt u een nieuw huisdier adopteren/aanschaffen, maar weet u niet welk dier het beste bij u past? Begrijpt u bepaald gedrag niet van uw huisdier of wilt u probleemgedrag (zoals tralies bijten, slopen, bijten, et cetera) afleren?

Dan bent u bij Rabbits Company aan het juist adres!  Aan de hand van uw vraag of probleem adviseer ik u vrijblijvend met welke dienst ik u het beste kan helpen. Dat advies kan bijvoorbeeld zijn: het bijwonen van een workshop, een telefonisch consult of een therapieprogramma op maat.

1) Telefonisch consult: Veel vragen en problemen kunnen, nadat u een vragenlijst heeft ingevuld, d.m.v. een telefonisch consult worden afgehandeld. Een telefonisch consult duurt ca. 30 minuten en de kosten hiervoor bedragen € 25,00.

2) Therapieprogramma op maat: Een therapieprogramma wordt altijd voor u op maat gemaakt. Om die reden kan ik pas, nadat u een vragenlijst heeft ingevuld, een vrijblijvend advies geven, inclusief de kosten, over de beste aanpak. Bij mijn therapieprogramma’s is altijd sprake van gratis nazorg.

Heeft u nog vragen? Dan kunt u een mail sturen (info@catscompany.nl) of telefonisch (06-44326122) contact opnemen.

Leave a comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.